Почистване на гаражи, складове, халета и др.

Почистване на гаражи, складове, халета и др.

ПРОМОЦИЯ: Всички, които са сключили договор с домоуправител Коломба къмпани за домоуправителски услуги, получават до 20 % отстъпка за услугата „Почистване на гаражи, складове, халета и др.“.

Фирма Коломба къмпани предлага ръчно и машинно почистване на гаражи, складове и халета. Чистим с професионална техника, а цените ни са разумни.

РЪЧНО ПОЧИСТВАНЕ:

ЦЕНИ от 0.50 лв. до 1.50 лв. на кв.м в зависимост от квадратурата, вид на настилка и степента на замърсяване.

МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ И ОБЕЗМАСЛЯВАНЕ:

ЦЕНИ от 0.30 лв. до 1.00 лв. на кв.м в зависимост от квадратурата, вид настилка и степента на замърсяване

Гаражите са предназначени в тях да престояват моторни превозни средства, за да бъдат предпазени от атмосферните влияния. Този тип постройки, могат да са изградени като елемент от сгради или да съществуват като самостоятелни, приземни или подземни градежи. Гаражните помещения са създадени с цел защита на автомобила от природните стихии и човешките набези.

Този тип части от жилищната среда, са семпли и не създават трудност при почистване, ако не са затрупани излишно от вещи. Тяхното устройство е такова, че лесно да бъдат поддържани в добър вид. Замърсяването им, обаче, зависи от честотата на тяхното използване и ремонтите по автомобила, които се извършват в тях. Също и протичането на гориво, масло, антифриз, зацапването със смазка или изгоряла гума. При дъжд гаража се замърсява допълнително, тъй като се внася кал с гумите на автомобила и обувки. Поради всичко изброено, е необходимо редовното почистване на гаражните помещения, за да не се натрупа мръсотия и да стане по-трудно за хигиенизиране и освежаване. Същото се отнася и за складовете – почистването на складове може да се окаже доста трудна задача, ако не се поддържат често.

Нашата фирма предлага почистване на гаражи, складове и халета.

От какво почистване се нуждае гаражът ви?

Предоставяме на клиента услуга, включваща различни дейности, така в помещенията ви да стане по-уютно, чисто и спретнато. Ако сте затрупали с ненужни вещи и желаете гаражът да се освободи от тях, ние ще ги разтребим и изхвърлим. Мястото на вашия автомобил е гаражът, а не улицата, затова, ако в помещението за паркиране на колата е затрупано, ние ще разтрупаме и почистим.

Ако наскоро сте ремонтирали колата или мотора си, насъбрали сте стари части, разпилели сте боя и мръсотия, ние можем да ви помогнем. Ще изхвърлим ненужното и ще отстраним замърсяванията, за да бъде всичко отново чисто и блестящо.

Ремонтирали сте самия гараж? Няма проблем! Ние ще приберем строителните отпадъци и ще изчистим, така че да се радвате на новото си помещение.

Купили сте нов автомобил? Отлична причина да премахнете мръсотията от боклуците от гаражното помещение.

Можем да помогнем с чистотата и ако сте си купили гараж, но предишния собственик не се е грижил добре за него и го е оставил в неугледен вид. Обадете ни се, ние се занимаваме с почистване на гаражи, складове и халета.

А може би искате да продадете гаража си? То тогава задължително трябва да го приведете в ред, за да го продадете на добра цена. Тук идва на помощ фирма Коломба къмпани, за да приведем всичко до блясък.

Независимо дали полагате редовни грижи за гаража си, той се нуждае от разтребване поне два пъти в годината. Най-добре е това да се извърши от професионалист, затова ние извършваме машинно почистване на гаражи.

Независимо дали имате лично помещение за автомобила си или служебен гараж, ние можем да почистим и двете. Извършваме почистване на подземни и надземни гаражи.

Видове услуги за поддържане на гаража в чист вид:

 • Обезпрашаване на пода;
 • Измиване на пода;
 • Почистване на врати;
 • Отстраняване на паяжини;
 • Почистване на вентилационни решетки;
 • Почистване на осветителни тела;

Защо да предпочетете професионално почистване?

Ние можем да почистим заринатите от мръсотия домове, офиси, входове и гаражи и др. Предлагаме както комплексна услуга, така и персонализирана, според вашите нужди. Като цена, много по-евтино ще ви излезе, да поръчате абонаментно почистване на вход, в което да включим и почистването на гаражите на кооперацията.

Нашите услуги са удобство и за бизнес дами, които нямат време и сили да се занимават с непосилната, тежка работа по чистенето на гаража си.

Как работят фирмите за почистване?

 • Проявяват отговорно отношение към работата.
 • Имат обучени експерти в почистването.
 • Специалистите им ще извършат почистването в предпочитано от вас време.
 • Имат необходимото оборудване, техника, препарати и консумативи.
 • Гаранция за качествено, професионално почистване.
 • Услуги на атрактивни цени.

В случай, че нямате време да почистите и разтребите, не се доверявайте на случайни хора. Напоследък зачестяват обявите за чистене на гаражи, тавани и мазета. По този начин крадците търсят помещения, което да ограбят.

Доверете се на специалистите в почистването, които предлагат наистина качествено почистване на гаража. За да използвате едно помещение, според функциите му, трябва то да е в добър вид и готово за употреба по предназначение. Затова ни се доверете, ние знаем кое е най-доброто за вашия гараж.

Полезна информация за гаража

Гаражът не е обикновено помещение, а това, което защитава вашата кола. За да осигури правилни условия за безопасно съхранение на колата ви, той трябва да поддържа определена температура, за да не замръзва, когато е студено и да не прави конденз при температурни разлики. Влагата е причина за корозия на метала и едва ли искате тя да навреди на колата.

Правилният избор!

Вашият автомобил е богатство, ценност, която може и трябва да бъде защитена. Затова подредете добре гаража, така че той да се превърне в добро място за колата ви. Добре почистеният гараж е необходимост за всеки шофьор. Освен да спазвате знаците на пътя и да сте отговорни към другите участници в движението, трябва да се грижите и за своя автомобил. При това не само в сервиза и на годишния технически преглед, а и в личния си гараж. А това няма как да стане, ако сте заринали помещението за съхранение и ремонт на колите си с непотребни вещи. Изберете професионалното почистване на фирма Коломба къмпани, за почистване на гаражи, за да си спестите време и усилия, при справяне с бъркотията. Фирма Коломба къмпани, която извършва почистване на гаражи, предлага машинно почистване на гаражното пространство. Насочете се към нашата фирма за почистване на гаражи София, тъй като тя да предлага почистване на подземни гаражи и почистване на складове, с висок й професионализъм. Почистването на складове в София е лесна задача с машина за почистване. Така е и с гаражите. А при по-особени случаи, може да изберете услугата почистване на халета, от фирма, която предлага почистване на халета в София. Не забравяйте, потърсете ни, тъй като ние сме професионалисти, които могат да се погрижат за добрия вид на вашия гараж, склад, хале. Преценете по цената, вида на услугата, която да предпочетете и ще ви свърши работа! Фирма Коломба къмпани предлага всякакви видове почиствания, така че можете да разчитате на нас!

Free WordPress Themes
Call Now Button