Почистване на мека мебел

Почистване на мека мебел

ПРОМОЦИЯ: Всички, които са сключили договор с домоуправител Коломба къмпани за домоуправителски услуги, получават до 20 % отстъпка за услугата „Почистване на мека мебел“.

Доверете се на фирма Коломба къмпани за перфектно почистване и изпиране на дивани, матраци, мека мебел. Услугата се предлага за територията на град София на достъпни цени. Ние работим с мощни машини, които почистват текстил и кожа и изпират отлично дивани, фотьойли, табуретки.

Нашите цени за почистване на мека мебел и матраци са:

  • седящо място (канапета, кресла, ъглови дивани и др.) – 7 лв.
  • табуретки – 2 лв.
  • столове без облегалка – 2 лв.
  • столове с облегалка – 3 лв.

Какво представлява услугата на фирма Коломба къмпани?

Ние предлагаме изпиране на дивани, изпиране на матраци, изпиране на мека мебел, на разумни цени. Работим с професионална почистваща техника и добър персонал, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Ако се нуждаете от изпиране на диван или изпиране на матрак, обърнете се към нас и ние ще почистим, като оставим дълготраен ефект на приятна и добре изглеждаща повърхност. Предлагаме още изпиране на седалки, изпиране на столове, също и изпиране на фотьойли. Ако кучето цапа у вас или имате котка, която се скубе и разнася храна навсякъде, ако децата не спират да ядат пуканки на дивана, докато гледат телевизия или се оцапват със сладолед, ние можем да ви помогнем в мисията да направите вашия дом отново чист.

С нашите услуги, ще имате един красив и уютен дом. Ние можем да почистим цялостно апартамента ви, да ви отървем от неприятните миризми. А също и да разтребим тавана или мазето ви. И още куп дейности, сред които са почистване на входове на жилищни блокове, почистване на офиси и др. Ние можем да измием и прозорците ви, без да се страхувате, че ще се нараните, докато почиствате дограмата. Предлагаме всичко на един клик разстояние и след едно телефонно обаждане от ваша страна.

Бързо можем да ви дадем ориентировъчна оферта по телефона. При необходимост от оглед, крайна цена ще ви дадем на място. Ние сме разнообразни, предлагаме богат асортимент от услуги и е необходимо само да ни наберете по телефона, за да откликнем на вашите потребности.

Ако искате машинно изпиране на мека мебел, почистване на дивани, почистване на матраци от досадните акари и натрупания прах, ние сме насреща. Нашата услуга е почистване на мека мебел в София, което включва: машинно пране на мека мебел, почистване на седалки, почистване на столове, почистване на фотьойли. Можем да почистим без да изпираме повърхността, а можем и да изперем вашата холна гарнитура, спалня или детско легло. В почистване на мека мебел, се включват и пране на дивани, пране на матраци, пране на мека мебел, пране на седалки, пране на столове, пране на фотьойли.

Защо е необходимо пране на меката мебел?

Ежедневната употреба на дивана в хола или любимия фотьойл пред телевизора, замърсяват текстила, кожата, изкуствената кожа по тях. Ние използваме меката мебел у дома ежедневно, както и матрака в спалнята. От телата ни пада мъртва кожа, мебелите се посипват с прах, а и лекетата не са за пренебрегване.

Има изобретателни домакини, които купуват тъмни мебели, на които не личат замърсявания, но пък и техните дивани, канапета, фотьойли, матраци, имат нужда от почистване. Любителите на светлите тонове, които са си закупили бели дивани например, двойно трябва да се притесняват за холната гарнитура, защото на светлия цвят личи всяко петънце.

За да елиминирате последиците от вкусната вечеря, упражненията на домашния любимец, игрите на децата, върху дивана, потърсете фирма Коломба къмпани. Ние можем да се справим и с най-упоритите замърсявания и лоши миризми в дома ви.

За да имате чиста и здравословна атмосфера у вас, почиствайте мебелите или потърсете фирма за почистване на мебели, фирма Коломба къмпани. Наслоеният прах и мръсотия, понякога може да доведе до астма, затрудняване на дишането и затормозяване на тялото ни. Затова, не се колебайте и ни потърсете, за да си гарантирате един по-здравословен, лишен от мръсотия у дома, живот.

Как работим ние?

За да пристъпим към почистването, първо трябва да направим оглед на място, за да установим вида на материята, с която е облечен дивана, вида и степента на замърсяванията, както и да набележим последователността на действията. Така избираме и подходящите препарати, които да приложим във вашата ситуация.

Следващата стъпка е да се отстранят евентуални едри замърсявания от текстила, след което праха се почиства с прахосмукачка. Откритите петна се третират със съответния препарат, както е указано за начина му на приложение.

Почистването продължава с обстойното машинно пране на меката мебел в дълбочина, извършвано с помощта на пара или метода на екстракция.

Финалният етап е да се направи подсушаване на мебелите.

Какъв е резултата от изпирането на меката мебел?

В резултат от почистването на меката мебел във вашия дом, вашите любими дивани, фотьойли, столове, легла и възглавници ще възвърнат предишния си прекрасен вид. От тях ще се носи ухание на чистота и свежест. Те наистина ще бъдат чисти, безопасни за вашето здраве и вие няма да се притеснявате за наличие на алергени в дома си.

Как извършваме пране на матраци?

Честата и интензивна употреба на леглата у дома, налага и тяхното редовно третиране срещу миризми от пот, мухъл, прах и акари. Ако боледувате от грип или друго заболяване и се залежите, след това е препоръчително да почистите матрака. Най-малко да го изметете и да го избършете с влажен парцал. Така ще се отървете от бактериите, останали по тъканта на спалнята. Но най-доброто решение е да потърсите фирма за почистване, която да извърши тази услуга, вместо вие да се опитвате да хигиенизирате у дома сами.

Видове мека мебел

Съществуват два основни вида мека мебел: с изкуствено и естествено покритие. Изкуствените тъкани, които се използват в направата на мебели, най-често са акрил, винил, изкуствена кожа, полиестер, микрофибър, найлон.

Естествените мебели, са с обшивка от памук, вълна, коприна, естествена кожа. По правило естествените тъкани и текстури, изискват по-специално отношение. Затова, ако мебелите ви са от естествени материали, обърнете се към специалисти за тяхната поддръжка. Обърнете се към фирма Коломба къмпани.

Пране на мека мебел в офиси и заведения

Предлагаме и почистване на мебели в офиси и заведения. Макар да няма много замърсявани в офисите, за да блести една кантора от чистота и да радва клиентите на фирмата с приветлив вид, е необходима поддръжка. А редовното почистване, най-добре оставете на професионалистите.

В заведенията пък мебелите се пропиват с неприятна миризма на цигари, алкохол, храна, затова също е необходимо почистване.

Ако имате мебели за почистване, позвънете на нашите телефони или се свържете с нас, чрез контактната форма на сайта или директно на посочения имейл. Ние можем да направим вашите мебели отново чисти и искрящи, като нови.

Free WordPress Themes
Call Now Button