Почистване на прозорци

Почистване на прозорци

ПРОМОЦИЯ: Всички, които са сключили договор с домоуправител Коломба къмпани за домоуправителски услуги, получават до 20 % отстъпка за услугата „Почистване на прозорци“.

Днешните домакини имат купища задължения. Сред тях, чистенето, определено, е едно от най-неприятните като ангажимент, макар пък други да го считат за своя сила и страст. Ако сте от първия тип, който не обича да чисти или няма време за това, ние можем да ви помогнем в начинанието да направите дома си по-приятен за обитаване, като хигиенизираме повърхностите в него. Ако сте собственик или наемател на апартамент или офис и мислите, че вашата етажна собственост/сграда има нужда от освежаване и почистване на прозорците до блясък, не се колебайте да се свържете с нас за изготвяне на оферта.

ЦЕНИ:

0.60 лв. за едностранно почистване

0.90 лв. на линеен метър дограма

Почистването на прозорци

Почистването на прозорци, освен трудоемка, може да бъде и много опасна дейност. Хората, които живеят по високите етажи или на горните етажи на къща, знаят, че почистването на прозорци крие своите рискове. Вместо да ги поемате, потърсете фирма за професионално почистване. Фирма Коломба къмпани може да ви предложи качествено почистване на добри цени.

Дали става въпрос за чистене вкъщи, на работното място или на сградата, в която се помества вашия бизнес, няма значение, ние ще се справим с всяка задача за почистване на прозорци. Със сигурност почистването на дограма отнема много време на непрофесионалистите, затова ние ще ви облекчим в тази задача с услугата, която предлагаме – миене на прозорци в София.

Можем да ви предложим и комплексна услуга по почистване на входа, на блока, в който живеете. Освен това, разтребваме мазета, тавани, общи части. Можем да извършим дезинсекция и дератизация, т.е. премахване на вредни насекоми, плъхове и мишки, от площи, които ни посочите.

Защо е важно да почистваме прозорците редовно?

Дограмата на вашето жилище или офис, е вашият досег със света, погледнат от сградата, в която живеете или работите. Прозорците са прозорец към външната обстановка около нас. Затова е добре да бъдат чисти, за да виждаме всичко по-ясно и красиво.

Прозорците са и провеждащи светлина, топлина, от Слънцето, затова ако не са чисти, няма да може да се насладите пълноценно на това, което ни предлага природата. Слънцето е много важно за нашето здраве. Благодарение на слънчевата светлина в телата ни се синтезира витамин D, който ни предпазва от различни заболявания и депресии. Затова, за да не сте унили цяла есен, заложете на почистването на прозорците. Разбира се, пречупената през стъклата на дограмата светлина, не може да замени напълно разходките навън, но ще ви стимулира за по-активно ежедневие.

Освен това, хигиената е здраве. Почистването на жилището, включително и на дограмата, намалява праха в помещенията, допринася за по-уютна и комфортна среда на живот. Без почистване, особено на прозорците, жилището ви и дори цялата сграда, в която то се намира, ще изгубят от блясъка си и приветливия вид, в който са били.

Дори, ако сте подредили интериора у вас красиво, но стъклата на дограмата не са чистени от години, холът например ще създава лошо впечатление на вашите гости.

Затова се доверете на фирма Коломба къмпани и не ще почистим вместо вас.

Какво ни е необходимо, за да почистим прозорците?

Често, много от нас, решават сами да почистят прозорците си. Но когато правим този избор, трябва да знаем, че парцалът не винаги върши работа. Добре е да си имате стъклочистачка с телескопична дръжка, ако искате да почистите стъклата на дограмата. Дори и тогава, не сте напълно готови за почистването на прозорците. Необходим ви е препарат за почистване на стъкла.

Ние можем да ви спестим всичко това, като дойдем на ваш адрес, за да почистим. Разполагаме с всички необходими принадлежности за бързо и качествено почистване на стъкла. Имаме подготвен персонал, който ще ви остави доволни от услугата.

Така че, всичко което ви трябва е едно позвъняване на нашите телефони. Ние ще почистим, вместо вас, а вие ще заплатите таксата за почистването, вместо да купувате скъпи стъклочистачки и препарати. Така за почти същите пари, ще имате бляскави прозорци, без дори да ставате от фотьойла.

Вместо да висите по високите етажи и да се чудите как да се закрепите, за да не паднете, докато почиствате, може да изгледате някой хубав филм със семейството у дома, да свършите задачи на компютъра или да приготвите вечеря, с която да отпразнувате пролетното/есенно почистване.

Нашата услуга

Ние предлагаме измиване на прозорци в София. Готови сме да облекчим всеки, който е решил да се захване с трудната задача по миене на прозорци. Може да разгледате нашите цени за почистване на прозорци в района на София.

Нашите цени са конкурентни, съобразени с предлаганите на пазара на почистващи услуги дейности. Ние сме готови да извършим за вас миене на прозорци, цялостно почистване на прозорци, професионално почистване в София.

Предлагаме почти всички почистващи услуги, които съществуват в столицата: почистване на входове, апартаменти, офиси, складове, магазини, тавани, мазета. А също премахване на вредители.

Може да проверите нашите цени за миене на прозорци в София и като ни се обадите по телефона. Цената за почистване на прозорци при нас, зависи от квадратурата на вашата дограма. След като се договорим, ще изпълним услугата в срок, така че да не затрудняваме вашите ежедневни дейности.

Ние сме фирма, предлагаща качествено обслужване при почистване на прозорци, за района на София. В това може да се уверите и само, като сравните нашите цени за почистване на прозорци, с тези на конкуренцията.

Предлагаме едностранно и двустранно почистване на дограма, стъкла, изчислено като цена на линеен метър. Нашите хигиенисти, ще премахнат упорити петна, трайни замърсявания, наслоена мръсотия, петна от дъжд. Пожълтелите и мръсни стъкла ще изглеждат като нови, след като ние ги почистим. Нашите решения са оптимални и съобразени с вашите потребности. Използваме най-висококачествени препарати, които не привличат мръсотията и имат дълготраен ефект, придаващ блясък на стъклата.

Гарантираме, че ще останете доволни от професионалното миене на прозорци, което заявите при нас. Готови сме да извършим професионално почистване на прозорци за вас, срещу съответното заплащане. Може да ни потърсите на телефоните, обявени в нашия сайт, както и чрез контактната форма на страницата ни в интернет. Можете да се свържете с нас и по имейл.

Доверете ни се и изберете професионално почистване на прозорци в София, предлагано от фирма Коломба къмпани! Ние знаем какво да направим за чистотата и уюта във вашия дом.

Не забравяйте прозорците, са прозорец към нашата улица, нашия квартал и град, затова, за да виждате всичко кристално ясно, заявете някоя от нашите услуги.

Free WordPress Themes
Call Now Button