Почистване на входове

Почистване на входове

ВАЖНО: Фирма Коломба къмпани извършва дезинфекция на входове. За повече информация се свържете с нас!

ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ – 4.99 лв. на апартамент*

ЦЕНИ:

 1. Първоначално основно почистване – БЕЗПЛАТНО
  1. Измитане на стълбището
  2. Измитане на площадките
  3. Измиване на входната врата на блока с прилежащите прозорци
  4. Почистване на асансьора
  5. Измиване на стълбището
  6. Измиване на площадките
  7. Забърсване на парапети
  8. Почистване на пощенски кутии
  9. Обиране на паяжини
  10. Изтупване на постелките
  11. Почистване на площи пред ЕС
 2. Почистване на стъкла – 9.99 лв./етаж
 3. *Цена за месечен абонамент – 4.99 лв/месец при едно посещение на седмицаПРОМОЦИЯ: Всички, които са сключили договор с домоуправител Коломба къмпани за домоуправителски услуги, получават до 20 % отстъпка за услугата „Почистване на входове“.

Необходимостта от поддържане на жизнена среда, която отговаря на критериите на съвременния човек е нужно не само от естетична, но и от здравословна гледна точка. Хигиената на входните пространства или т.нар. „общи части” на сградата често предизвикват конфликтни ситуации и са свързани с неприятни задължения за обитателите на един жилищен вход. Първото впечатление за мястото, което обитаваме, се създава именно от входното пространство. София, чиято площ е гъсто населена и голяма част от хора живеят в многоетажни блокове, почистването на жилищни входове е немалка грижа. Динамичното време, в което живеем ни кара често да ползваме своите жилища единствено като спални. Младите семейства искат здравословна и чиста среда за отглеждане на децата, а възрастните хора – да се насладят на спокойствие и хармония в околната среда. Затова всеки би желал, дали след напрегнат работен ден, или след всекидневни уморителни домашни задължения, да се прибере в подредено, чисто и спретнато място, което естествено започва от входа на на блока.

Абонаментното почистване на входове в София дава възможност за решаване на тези проблеми. Собственици и наематели биха се чувствали по-комфортно и сигурно, ако за това се погрижат професионалисти с предварително уточнени от двете страни задължения.

Домоуправител Коломба къмпани извършва качествено почистване на входове в София на най-добри цени.

Нашата фирма Ви предлага основно и абонаментно почистване на входовете на жилищни сгради  и офиси от специалисти, доказали се в тази област. Машините, които използваме, са иновативни, качествени и отговарящи на всички стандартни изисквания по охрана на труда, но най-важното е, че това е техника, щадяща повърхностите, които почиства. Използваме почистващи препарати в съответствие с действащите екологични изисквания, свързани със  здравето и безопасността, качеството и гаранцията, валидни в Европейския Съюз. Екологично чисти, те не предизвикват изкуствено състаряване на третираните повърхности, нямат остатъчни продукти след употреба, не водят до алергии и дискомфорт, оставят трайно усещане за чистота.

Ние от домоуправител Коломба къмпани можем да бъдем ваши добри партньори и да съставим индивидуален план, на базата на който да изработим добра оферта за абонаментно професионално почистване на входове в София, удовлетворяваща и двете страни.

Какви са нашите виждания по въпроса за почистване на жилищни входове в град София? Важно е ползвателите да са наясно със състоянието на общите части на входа. От една страна, ако той е значително амортизиран, ще има нужда от повече средства за неговото поддържане. Но от друга – ако се направи основен или профилактичен ремонт, това доста би снижило разходите по абонаментното почистване на входа. При всички случаи домоуправител Коломба къмпани може да ви помогне при избора на услуги, след направен оглед от специалисти и съгласуване с вашите изисквания.

Домоуправител Коломба къмпани извършва абонаментно професионално почистване на входове в София, като се съобразява със сезонността. За нас това е ключов фактор за добри резултати. Богатият ни опит показва, че различните сезони изискват различен начин за поддържане хигиената на входа. Например пролетните и есенните дъждове предполагат повече замърсявания (кал, листа и др.), което, при един добре съставен план за поддържане, ще повиши броя на почистванията на стълбищната клетка и асансьорите. През студените зимни месеци нашите задължения ще включват и почистването на снега пред жилищната част на входа (без площите пред търговските и офисни обекти), според изискванията на Общинската наредба, а през лятото, когато има по-голяма запрашеност, ще е необходимо по-често забърсване на пространствата с овлажняващи средства. Има и такива входове, където ползването е по-интензивно и входовете се замърсяват много повече от обичайно приетото. Затова се съобразяваме с изискванията за брой  посещения и часовото време на нашите клиенти.

Ето защо ние предлагаме абонаментен план, който обхваща всички сезони и индивидуален подход. Почистването на жилищните входове се извършва на цени, предварително договорени, посочени в споразумение и одобрени от двете страни.

Абонаментно почистване на жилищни входове от домоуправител Коломба къмпани включва следните дейности:

 1. При първоначално посещение се извършва основно почистване.
 2. При всяко следващо посещение се спазва следния график на действие:
  • Измитане на стълбищата и всички общи части;
  • Измиване на стълбища и площадки;
  • Почистване на асансьора;
  • Обиране на паяжини;
  • Почистване на входна врата;
  • Забърсване на пощенски кутии;
  • Забърсване на парапети;
  • Старателно измиване със специални препарати;
  • Почистване прилежащи на етажната собственост площи пред входа
  • Други договорени дейности.

След като сключим договор с клиентите за абонаментно почистване на входа, вие получавате също и:

 • Измиване на прозорците на входа на всеки шест месеца;
 • Всички живеещи във входа ползват 10% отстъпка от цените на домоуправител Коломба къмпани за основно и абонаментно почистване на домовете си, като офертите са посочени тук.
 • При условие, че входа и общите части на жилищната сграда се нуждаят от ремонт, ние извършваме и някои ремонтни услуги. Така при нас можете да получите комплексна професионална услуга.
 • Работим с машини и препарати, включени в цената на офертата;
 • Не Ви ангажираме със съхранение на необходимите ни инструменти и средства за почистване.  Това е наша грижа.
 • Когато се ангажираме да поддържаме чистота към вашите домове, ние гарантираме качествена услуга, така че да да се чувствате комфортно и приятно още от вратата на входа. Това ще гарантира уют и ще създаде настроение не само на вас, но и на вашите гости.

Цените за услугата „абонаментно почистване на входове” се определят след извършване на безплатен оглед на сградата и обсъждане на  изискванията на клиентите. Цената за комплексната услуга се зависи от:

 • броя на етажите в сградата;
 • броя на посещенията;
 • допълнителни услуги, които клиентът изисква, като например дератизация и дезинсекция, за които можете да се информирате от тук.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да ви представим най-добрата оферта!

Free WordPress Themes
Call Now Button