Отводняване и почистване след наводнения

Отводняване и почистване след наводнения

ПРОМОЦИЯ: Всички, които са сключили договор с домоуправител Коломба къмпани за домоуправителски услуги, получават до 20 % отстъпка за услугата „Отводняване и почистване след наводнения“.

Фирма Коломба къмпани извършва отводняване и почистване след наводнения на домове, гаражи и мазета, както и на други помещения. Услугата се извършва целогодишно, както в столицата, така и в други райони на страната. Но за поръчки извън София, трябва предварителна уговорка.

ЦЕНА: Договаря се след оглед на място, но можете да получите и ориентировъчна цена по телефон.

С настъпването на есента, проливните дъждове удавят реколтата в дворовете, запушват канализацията, затлачват мазетата. Представете си зимнината и виното в избата (приземния етаж) или помещенията под нивото на земята, да плуват във вода! Ако искате да предотвратите това и да се предпазите от зарази, които носи мръсната, кална вода, доверете се на нашата фирма.

Ние, от фирма Коломба къмпани, с удоволствие ще съдействаме за премахването на излишната вода от вашия дом, вила, двор, като можем и да почистим след отводняването. Нашата фирма може да ви отърве от щетите, след природно бедствие, като се справи с подгизналите помещения във вашата недвижима собственост.

Какво предлагаме при наводнения?

Ние предоставяме на нашите клиенти услугата отводняване на двор. Отводняване на дворове е наложително след обилни валежи, разлив на реки и язовири, запушване на канализация, спукани тръби. Затова може да ни се доверите и ние ще свършим цялата работа, от която се нуждае дома ви. Отводняване на къща, като това включва различните помещения в нея. Къщите са уязвими от прииждащата вода, след авария или природно бедствие, затова ние предлагаме отводняване на къщи. Към списъка с дейности, добавяме и отводняване на мазета и почистване след наводняване. Почистването след наводнения е необходимост, ако искате да се предпазите от нови запълвания с вода на вашия дом и от зарази. Затова ние ви предоставяме тази услуга.

Как отводняваме в нашата фирма Коломба къмпани?

Използваме помпи, с които отводняваме, като комбинираме дейността на машините, с ръчния труд. По този начин, изхвърляме ненужната вода извън дома. Помпите и нашите служители, гарантирано ще премахнат водата от вашия дом, дом вила или друга постройка и ще ви позволят отново да се радвате на чистотата и реда в жилището ви. Опитите сами да се отървете от излишната вода, вероятно ще завършат с неуспех, тъй като не сте професионалисти в отводняването. Затова се доверете на професионалистите в областта, нашата фирма Коломба къмпани.

Как почистваме?

Извършваме почистване, чрез употребата на почистваща техника от добър клас, но също и ръчно, в зависимост от конкретната задача, която ни е възложил клиентът. В арсенала ни влизат пароструйки, водоструйки и други машини, които гарантират бързо, точно и сигурно изпълнение на услугата. която сте поръчали.

Какви други услуги извършваме?

Предлагаме почти всичко, от което се нуждае всяко домакинство. Като започнем от отводняването, което споменахме и преминем през услугите на професионален домоуправител и фирма за почистване не само на жилища, но и на офиси и ресторанти. В спектъра ни от дейности, извършвани след заявка от ваша страна, включваме и дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Избирайки нас, ще получите всичко това на разумна цена. Така ще се отървете от вредители и микроби, у вас или в офиса ви, ще бъде чисто, подредено и няма да имате грижа за обслужването сградата, като изгорели крушки и запушена канализация.

Бързината е предимство!

Нашите служители работят бързо и професионално, така че да сте доволни от поръчаната услуга. Гарантираме, че няма да чакате дълго, за да се превърне вашата собственост в уютно и добре почистено място. Внимаваме за детайла и се стремим да не ви разочароваме вас, нашите клиенти.

Добра комуникация!

В нашите услуги влиза и комуникацията по телефона с клиенти, като по този начин уточняваме всичко, от което имате нужда. След това, извършваме оглед, договаряме се за цената и извършваме поръчаната от вас услуга.

Защо се налага отводняване след дъжд?

Водата е стихия, която повлича всичко по пътя си и може да повреди човешкото имущество. Тя поваля дървета, удавя селскостопанските насаждения, измята врати, затлачва шахти с калната тиня, която носи по пътя си. В големи количества, водата може да повреди сградата, в която се намира дома ви. Затова, при наводнение, трябва да премахването бързо натрупаното количество водна маса, за да защитите дома си от срутване, повреждане на имущество, зарази.

Защо се налага отводняване на наводнено мазе от избил канал?

Често мръсният канал ни прави номера и избива, напълвайки цялото мазе с мръсотия. За да се отървем от нея и да не позволим в дома ни да плъзнат зарази, се налага да потърсим фирма за отводняване. Водата е предпочитана среда за всякакви паразити, като бълхи, мухи и хлебарки, а понякога и различни видове червеи и хлебарки. Ако искате да предотвратите тяхното нашествие, се доверете на професионалистите в отводняването, каквито сме ние, от фирма Коломба къмпани.

Защо се налага почистване след дъждовете?

Не само водата, но тинята, която тя влачи, също носи опасност от зарази. В калната лепкава каша, живеят бактерии и микроорганизми, които носят заплаха за човешкото здраве. Освен това, течната кал задръства сифоните и шахтите, а това е проблем, особено, ако отново се наводните.

Какво можем да направим, за да предотвратим наводняването на мазето?

Освен да изпомпим водата от вашия дом и да почистим, след като навсякъде е било във вода, можем да дадем и някои ценни съвети. Какво да направим, когато мазето ни се е наводнявало, за да се предпазим от следващи щети? На първо място, главен виновник за наводняването на мазето е покривът. Може да звучи парадоксално, но водата си намира път и накрая се събира в мазето, тъй като няма на къде да се отече. А от там се просмуква в основите. Канализацията също е проблем и може да доведе до наводнение на дома ви или на цялата сграда, тъй като когато се насъбере вода и не може да премине през тръбите, те се пръскат и заливат всичко. Всички сифони, шахти, решетки, също трябва да се прегледат.

В кой регион на България извършваме предлагаме услуги?

Фирма Коломба къмпани предлага услугите в София и района на столицата. За страната работим по договаряне.

Колко ще ви струва почистване или отводняване?

Цената на услугата ни се определя, след консултация по телефона и оглед на място. Тя зависи от площта на помещенията, конкретната ситуация, вида на наводнението и замърсяването.

Какво можете да очаквате от фирма Коломба къмпани?

Ние се отличаваме с висок професионализъм, на пазара на услуги. Фирмата ни е водеща в почистването и отводняването не само в град София, но и в региона. Ние предлагаме обслужване на добро ниво, коректни сме към клиентите и си и се стараем да удовлетворим техните очаквания. Ние можем да направим от вашия дом или офис, чисто, подредено и добре изглеждащо място.

Free WordPress Themes
Call Now Button