Боядисване и ремонт на входове

Боядисване и ремонт на входове

БГ Мениджър предлага ремонтни дейности и боядисване на атрактивни цени за района на гр. София.

ЦЕНИ: Изготвяме индивидуални ценови планове. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Предверието на всеки вход е лицето на един блок, освен фасадата. Ако искате да си купите жилище в някоя сграда, ще погледнете в какво състояние са общите части и ако те са надраскани, изцапани от дим, с изпочупени парапети, ще се откажете да живеете на това място бързо. Фасадата е част от блока, която както споменахме, трябва да привлича, ако искате да имате надеждни съседи, закупили си реномирани апартаменти в сградата. Ако искате да поддържате доброто състояние на блока, в който живеете, потърсете фирма БГ Мениджър.

Потърсете нас, от фирма БГ Мениджър, за да направим входа ви, общите части, мазетата, таваните – прекрасни, чисти, дезинфекцирани. Фирмата ни предлага боядисване и ремонт на входове, което включва всички услуги, свързани с тази дейност: измазване, шпакловане, боядисване, декорация, изолация. Използвайки нашите услуги, ще се убедите, че няма нищо по-добро от чистия вход, с наскоро шпакловани и пребоядисани стени, сменена врата и нови пощенски кутии, които създават уют, комфорт и привличат купувачи на жилища, а също покачват оценката на апартаментите в сградата. Желаещите да заживеят във вашия блок, ще се увеличат. Дори и фирми ще пожелаят да наемат помещения за офиси, което не е без значение, ако искате да имате допълнителни доходи за месеца. Ремонтът и пребоядисването на входа са съществена част от поддръжката на всеки блок и инвестиция, която се възвръща и носи печалба.

Какво предлагаме от БГ Мениджър?

Фирмата ни предлага всякакви видове боядисване и ремонт на входове за ремонт в района на София, както и ремонт на апартаменти. Ако имате нужда от освежаване, цялостно пребоядисване, измазване, шпакловане, смяна на вратата на входа, потърсете фирма БГ Мениджър. Ние можем да направим вашия блок едно красиво и приятно за живеене място.

Ние, от фирма БГ Мениджър, предлагаме боядисване и ремонт на входове. Ако ни потърсите и изберете услугата боядисване и ремонт на входове за София, ще се убедите, че работим чисто, без да зацапваме повърхностите и без да се налага да повтаряме една дейност отново и отново, за да изглеждат добре повърхностите.

Всички стари блокове се нуждаят от боядисване на входове. Затова създадохме нашата услуга боядисване на входове в София, която може да бъде съчетана с цялостен ремонт на входове.

Не се колебайте и заявете ремонт на входове София и боядисване на входове София на нашия екип, екипът на фирма БГ Мениджър.

Услуги, които предлагаме:

  1. Боядисване и ремонтиране на общите части

Ние можем да боядисваме вашия вход, като по този начин ще го освежим. Понякога пребоядисването е достатъчно, за да стане едно помещение или част от сграда, по-уютно, чисто и привлекателно. Но понякога се налага шпакловка, измазване, саниране – услуги, които също можем да предложим.

  1. Боядисване и пребоядисване на входа

Можем да боядисаме нови стени, току-що шпакловани, а може и да пребоядисаме. Може да ни потърсите за довършителни работи по входа си. Ако се нуждаете от отсичане на тавани, декоративно боядисване, боядисване на наскоро шпакловани стени или повтаряне на вече боядисана наскоро повърхност, ние можем да извършим тази дейност.

  1. Ремонтиране на козирката на входа

Предлагаме и ремонт на входни козирки. За да не тече във входа ви, за да е чисто и да няма дъжд и сняг във фоайето, се нуждаете от поддръжка на входната козирка. Понякога козирките на блоковете протичат, затова трябва да се препокрият. Това е услуга в асортимента на нашата фирма и може да бъде заявена, наред с боядисването и ремонта на входа.

Цена на услугите ни?

Цените ни са атрактивни и конкуренти за района на София. Ние предлагаме едни от най-добрите условия по ремонт на входове. При нас може да комбинирате услуги, според джоба и потребностите си.

Цените се определят при оглед на място, но е възможно да ви консултираме и по телефона, ако ни зададе площта и състоянието на предвидените за ремонт помещения.

Защо е важно да ремонтирате или освежите входа си?

Добре подредения и чист вход е огледалото на съкооператорите в един блок. Кооперацията ви със сигурност се нуждае от ремонт или освежаване, ако е строена преди десетилетия и не е обновявана.

Във входа може да си сложите табло за обяви, което, ако ремонтирате, ще стои много добре на прясно боядисаните стени. На корковата повърхност на таблото, ще може да закачате обяви за съседите си, както и да очаквате уведомителни бележки от енергото, ВиК, цифровите телевизии.

На чистите стени, може да поставите и различни декорации, дори да изрисувате стенно пано.

Входовете на старите панелни блокове са неуютни, поради прах и мръсотия. Понякога деца или хулигани драскат и чупят във входа, а това допринася за общото впечатление на запуснатост на обстановката. За да живеете в по-красива жилищна среда, не се колебайте да потърсите нашата фирма БГ Мениджър.

Как ремонтираме от фирма БГ Мениджър?

Предлагаме цялостно заздравяване на стените, чрез измазване, шпакловане и боядисване. Това ще ви предпази от влага и мухъл във входа. Ще позволи допълнителното разкрасяване на фоайето и площадките, чрез декоративно боядисване, изрисуване на пана, подреждане на стенна мозайка, залепяне на декоративни стикери за интериор. Нашата фирма работи с висококачествени материали, които ще ви спестят разходи за ремонт в продължение на дълги години. Ние можем да заздравим стените, да декорираме или да извършим довършителни работи. Оставете цялата работа на нас и се отпуснете, ние ще направим вашия вход чист и красив.

Как боядисваме от фирма БГ Мениджър?

Ние можем да освежим пространството ви, да изчистим, да разтребим ненужните строителни отпадъци. При много замърсени или при нови повърхности предлагаме цялостно боядисване от няколко ръце.

Добра комуникация!

При желание може да се свържете с нас по телефон или имейл. Можем да вникнем във вашите потребности от ремонт и боядисване, да ви консултираме по телефон или да си уговорите среща с нас за оглед и определяне на цена.

Служителите с радост ще откликнат на потребностите ви и ще помогнат дори и в трудни ситуации, според тарифите на фирмата. Затова, потърсете ни, за да ви спестим нерви и усилия по ремонта на входа.

Free WordPress Themes
Call Now Button