Изработка на табелки

Изработка на табелки

УСЛУГАТА ВРЕМЕННО НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

Може би ви е oмръзнало да ви звънят, за да търсят в дома ви съседите, защото нямате фамилия на вратата или писмата ви да отиват в друга пощенска кутия, защото нямате табелка на вашата. Ние можем да решим проблема, като изработим за вас табелка за врата и табелка за пощенска кутия.

ЦЕНИ: Изготвяме индивидуални ценови планове. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Какво предлагаме ние?

Изработваме надписи, номера и др. върху табели. Освен табели за врати и пощенски кутии, може да направим и други табели, като повече информация за всички услуги ще дадем по телефон. Можем да ви изработим табелка във всякаква форма, цвят и размер. Кръгли, правоъгълни, квадратни, всякакви табелки може да намерите при нас.

Ние сме специализирани в услугите по поддръжка на дома и етажната собственост. Затова можете да се обърнете към нас за съдействие при почистване и стопанисване на общите части във вашия вход. Ние можем да бъдем вашият професионален домоуправител, както и фирмата за почистване, на която да се доверите за разтребване на тавани, мазета, стаичките на етажа и пр.

Нашата услуга, която промотираме в тази статия е изработка на табели за врати. Ако се нуждаете от изработка на табели за врата, обърнете се към нас.

Всяко домакинство се нуждае поне веднъж от фирма за изработка на табелки за врати и ние можем да бъдем тази фирма, към която да се обърнете, за да надпишете вратата на апартамента си, пощенската си кутия и друго, каквото решите.

Цените ни за изработка на табелки за врата са разумни и конкурентни. Цената на табелите се уточнява след запитване. Може да се консултирате с нас по телефона за стойността на изработване на табели за врати и пощенски кутии.

Защо да си поръчате табелка?

Ако имате табелка на вратата и пощенската кутия, ще спестите объркването от страна на съседите, гостите си и пощальоните. Сигурно, ако все още нямате табелка на вратата и кутията за писма, ви се е случвало да ви звънят, за да търсят при вас други съседи. А тези, които сте поканили на гости, да не могат да се ориентират, къде живеете.

Затова се нуждаете от изработване на табелки за пощенски кутии и врати. За да не бъркат жилището ви, с това на съседите, за да не поставят писмата ви в чуждата пощенска кутия, поставете табелки, ако не с името си, то поне с номера на апартамента си. Ние можем да съдействаме с изработката, като ще съобразим с вашите изисквания за естетика и ще работим по наш или по ваш избран от вас модел или модел, който сами сте проектирали.

Една врата изглежда много по-добре с табелка на нея, отколкото ако не е надписана. Затова, може да ни потърсите, за да изработим желаната от вас табела.

Сега е много модерно стаите на децата, тийнейджърите вкъщи или на хора, които работят от дома си, да са надписани с табелки. Може да оставите своето послание към другите в жилището си, като си поставите табелка на вратата на стаята. Изглежда изключително ефектно и красиво, може да напишете и изобразите всичко на нея. Тази табелка ще е израз на вашата идентичност.

На една подобна табелка, може да бъде изобразено вашето хоби, нещо, свързано с работата ви, ваша любима вещ, щампа, която сте видели в интернет и сте харесали. Табелката може да е в най-различни цветове и различни материали. Ефектът ще е чудесен и вие ще се радвате на това, която малката метална, пластмасова или дървена дъсчица изобразява.

Какво представляват табелките, продавани на българския пазар?

Обикновено табелките за врата и кутия имитират алуминий. Те са лазерно гравирани, като на тях се чете името на обитателите на жилището и собственици на пощенска кутия. Съществуват различни модели табелки, както споменахме, има кръгли, квадратни, правоъгълни. Може да си поръчате и елипсовидна табелка и табелка с по-специфична форма, която ви харесва.

Някои фирми предлагат табелки с формата на китара или сърце. Ние също можем да ви ги изработим, като оскъпяването, поради избраната форма, е минимално.

Възможна е поръчката и изпълнението на дървена табелка, като тя също ще бъде лазерно гравирана.

На българския пазар се предлага и табелка за врата, в комплект с ключодържатели. Това е практично, защото ключодържателите ви ще бъдат надписани с информация, която пожелаете да има на тях.

Възможна e и табелка с цветен печат върху нея. Печатането се осъществява посредством принтер.

Може да си поръчате както табелка за врата и пощенска кутия, така и табелка с номера на къща, името на улица. Лазерното гравиране на табелки е много подходящо за офиси, детски градини, училищни сгради, където всяка врата е на кабинет на служител или по предмет, на клас ученици и пр.

Обикновено табелките се предлагат в златист и сребрист цвят, но е възможна и друга разцветка.

Какви видове табелки има?

  1. Табелки за входна врата – те ориентират, съседите, гостите ви, в кой апартамент живеете.
  2. Табелки за номер на къща – те имат същата функция като табелките за апартамент, с тях жилището ви е разпознаваемо.
  3. Табелки за име на улица – ако от общината са пропуснали да надпишат улицата ви и на вашия блок или къща се пада да има табелка, може да поръчате при нас табелка с име на улица. Тя ориентира гражданите в адресите в определен квартал.
  4. Табелка за пощенска кутия – с нея показвате на пощальона къде да оставя писмата ви
  5. Табелка за офис – за да ви намират клиентите и съдружниците, може да си надпишете вратата на офиса. Така бизнесът ви ще е по-представителен.
  6. Табелка за класна стая и за хранилище – тези табелки ориентират учениците в сградата на едно училище.

Защо да поръчате табелка при нас?

Ние работим с внимание към клиента. Съобразяваме се с вашите изисквания за стил и качество. Можем да ви изработим това, което предлагат и другите фирми за печат табелки. Ние работим бързо и качествено. Цените ни са конкурентни, а качеството гарантирано.

Ние сме фирма с традиции на пазара. Предлагаме много и различни услуги, от които може да се възползвате, почистване, обезпаразитяване, изхвърляне на отпадъци, ремонт на входове, почистване на прозорци, професионален домоуправител. Ако искате чист и приятен дом, може да се обърнете към нас. Предлагаме и абонамент за нашите услуги. Работим чисто, бързо и качествено, така че да останете доволни.

Можем да изработим табелки за всяко домакинство.

Free WordPress Themes
Call Now Button