Монтаж на домофонни уредби

Монтаж на домофонни уредби

Омръзнало ли ви е, когато ви звъннат на звънеца от входа и входната врата е със секретна брава, вие да тичате и да отключвате? Има решение на този проблем и той е домофонна система.

ЦЕНИ: Изготвяме индивидуални ценови планове. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Нашата фирма предлага монтаж на домофонни уредби, така че да може да посрещате гости, без да се налага да се разхождате до вратата на входа.

Малко хора знаят, че в България има фирми, които се занимават с производството и монтажа на домофони. Българските производители и фирми за монтаж имат традиции в областта на изграждането и поставянето на домофонни системи.

Изберете най-доброто за вашата сигурност, като поставите домофон във входа. Доверете ни се и ние ще монтираме вашите домофони.

Какво предлагаме ние?

Квалифицираните специалисти от нашата фирма, благодарение на натрупания опит от многобройните заявки, които са изпълнили, могат да ви предложат най-доброто решение за вас и вашите съседи. Ако вече сте постигнали съгласие с другите в блока и сте решили да поставите домофонна система, обърнете се към нас.

Ние работим качествено и в срокове, така че да не се налага още дълго да използвате стария ключ за бравата на входа. При нас Вие ще получите гаранция за извършените услуги.

Нашият монтаж е експресен и след оглед на място.

Нашата фирма предлага монтаж на домофонни уредби за района на гр. София. Ние работим качествено, ефективно и в поставени срокове. Нашата работа ще бъде гарантирана за вас от договореностите помежду ни. Предлагаме гаранция за извършената услуга. Работим с една от най-добрите техники за монтаж на домофонни уредби. Монтираме надеждни и качествени домофонни системи, които да обезпечат сигурността във вашия дом.

Новата домофонна уредба във вашата жилищна сграда или офис сграда, ще промени начина ви на живот, като ви направи по-сигурни и защитени във вашия дом. Домофонните уредби не са поредната покупка, те са инвестиция в сигурен и спокоен живот, който да ви позволи успехи, стремежи, мечти, спокойни нощи със семейството и топли уютни сутрини преди работа. Потърсете ни, за да осигурим надеждност и сигурност за вас и вашите близки. Ще направим възможното, за да се почувствате като във френската поговорка: „Моят дом е моята крепост“.

Какво предлагаме още?

Освен монтаж на домофони, можем да ви предложим професионален домоуправител, почистване на входове, почистване на прозорци, почистване на тавани и мазета. Всичко това може да направи вашия вход и апартамент по-сигурни и уютни. Нашите услуги са едни от най-добрите за района на град София.

Цени на монтаж на домофонни уредби

Цените ни са по договаряне и след оглед на място. Но по телефона може да получите примерна цена, която да ви ориентира за избора на домофонна система. Примерните цени в бранша се дават за 30 бр. апартаменти с оборудването към тях, плюс звънци, домофонни слушалки. Но за да сте сигурни в цената, свържете се с нас и ще се договорим за възможно най-добрите условия.

Защо да заявите монтаж на домофони?

Домофоните се явяват първата преграда, чрез която да осъществите аудио и видео контрол и управление на достъпа в жилищни и обществени сгради. Те обезпечават безопасна аудио (и видео) връзка между живущите в сградата и посетителите на блока или офиса.

Нашият съвет е: поддържайте домофонните си уредби винаги изправни, тъй като те гарантират вашата сигурност!

Какво представляват домофонните уредби?

Домофоните са наричани още интерком и са средство за общуване. Чрез електрически сигнали, по тях се предават звуци и по-специално говор, подобно на телефоните. Използването на домофони за общуване е предимно в рамките на една затворена система от съображения за сигурност. Това може да е например една фирма или жилищна сграда. По този начин се предотвратява достъпа на нежелани лица в сградата или в системата за общуване на дадено предприятие, фирма, организация. В столицата ни град София домофони има от началото на 1930 година, като първите подобни системи са от марките Еricsson и Siemens. Днес предлаганите марки домофони на българския пазар са много повече.

В света се използват домофони, както днес, така и в миналото, в планинската спасителна служба, метрото, по автобусните спирки и др. В началото на века домофоните са били много по-разпространени, отколкото днес, но все още в България са много популярни за превантивна защита в жилищните и в офис сгради.

Какви видове домофони има?

Домофоните са аудио домофони и видео домофони. Аудио домофоните са стандартните звънчеви домофони. При тях се работи чрез позвъняване от вратата на входа, което се чува в апартамента, на който се звъни. Посредством аудио система, този, който звъни и този на когото звънят, могат да общуват, като се чуват един друг. Т.е. те си разговарят като по телефон.

Видео домофоните предлагат по-специална екстра. Освен че може да се чувате, по тях може и да се виждате с този, който ви търси. Този тип домофони са подходящи за деца, които се страхуват от непознати и искат да виждат с кого говорят, за възрастни хора, които не трябва да се доверяват на случайни лица и пр.

Интересно е, че днес, от производителите се предлагат домофонни слушалки, които са от цветна пластмаса, за да им още по-интересно на децата да ги използват или да паснат на интериора в дома на потребителя.

Днес слушалките за домофони се правят все по-малки и компактни, за да пестят място и да изглеждат красиво закачени.

Цената на една слушалка може да започне от 12 лв. и да надхвърли 100 лв.

Домофонните системи са свързани с т.нар. заключващи механизми, които са задължителни, ако искате да има ефект от използването на домофон във вашия блок или офис сграда.

Как да се свържете с нас?

Може да се свържете с нас на посочените телефони, по имейл или чрез контактната форма на нашия сайт. Нашите служители са на ваше разположение, за да откликнат на потребностите ви и запитванията, които имате, във връзка с домофонните уредби или другите услуги, които предлага нашата фирма. Ние ще се отзовем на всеки проблем във вашия блок, който е свързан с поддържането на общите части и чистотата. Лицензирани сме като професионален домоуправител, който може да извърша поддръжка на етажна собственост. Затова, ако имате проблеми във вашия блок, може да ни наемете и ние ще се погрижим за спокойствието на живущите в блока. Очакваме ви!

Free WordPress Themes
Call Now Button