Залесяване, озеляняване и поддръжка на зелени площи

Залесяване, озеляняване и поддръжка на зелени площи

Залесяване, озеляняване, поддръжка на зелени площи

ЦЕНИ: Изготвяме индивидуални ценови планове. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Озеленяването е творчески процес, който изисква предварително проектиране и съобразяване с условията на мястото, предвидено за засаждане на трева и растения. За да се залеси една площ, е необходимо да се изготви предварителен модел, който да се следва от залесяващите работници. Ако озеленяването изисква изграждане на фигури от цветя и зелени растения, то шарките на композицията предварително се разчертават с канап.

Ако всичко това ви звучи сложно, обърнете се към фирма БГ Мениджър, за да създадем за вас мечтаните зелени площи. Вместо да се стараете сами да поддържате градината си, тревните площи пред офиса или градинките пред сградата, в която развивате бизнеса си, потърсете фирма БГ Мениджър. Ние знаем от какво се нуждаят вашите зелени площи и ще сътворим за вас чудеса от цвят и стил в растения.

Нашата услуга

Фирма БГ Мениджър предлага озеленяване и поддръжка на зелени площи. Вие можете да заявите при нас както озеленяване, което включва засаждане на нови растения, така и поддръжка на зелени площи, с подмяна на растения или поддръжката на вече засадени такива. За да се запознаете с нашите оферти разгледайте озеленяване цени на нашия сайт.

Нашата дейност е свързана с озеленяване в района на София и поддръжка на зелени площи на конкурентни цени, също за столицата. Ние предлагаме една от най-добрите услуги по поддръжка на зелени площи за София.

Ако се нуждаете от поддържане на зелени площи, обърнете се към нас. Ние знаем кое е най-доброто за градината, парка, площите пред офиса, магазина или фитнеса.

Нашата услуга е по поддържане на зелени площи за София, но предлагаме озеленяване, т.е. цялостно проектиране и засаждане на растения на ваш терен. Предлагаме услугата озеленяване за частни имоти, кооперация, сгради, паркове и др. В предложенията ни се включва и абонаментна услуга по поддръжка на частни имоти, кооперация, сгради, паркове и т.н

При необходимост от озеленяване поддръжка на зелени площи, потърсете фирма БГ Мениджър.

Защо е необходимо да поддържате зелените си площи?

Ако сте живели в панелен квартал в голям град през 90-те, сигурно сте обърнали внимание на зелените площи. Преди десетилетия, парковете и градинките не се поддържаха. В резултат на това изглеждаха неуютно и неприятно.

В една неподдържана тревна площ могат да се развият бълхи, кърлежи, стоножки, които да съсипят ежедневието ви. Когато косим, ние унищожаваме част от естественото местообитание на тези вредители, а и третираме тревните площи с препарати, така че да не се появят досадни паразити. Това е една от причините да се грижите за зелените си площи.

Друга причина е красивият вид на градинките, след като са били залесени и в тях са разцъфтели пъстроцветни фигури от цветя. Когато една градинка, градина на вила, къща, двор, са добре поддържани, те създават хармонична обстановка за цялото семейство или за служителите на една компания, ако залесената площ е пред офис или магазин. Затова е добре да се обърнете към фирма, за да поддържате вашите зелени площи. Фирма БГ Мениджър ще ви помогне в това начинание.

Какво представлява озеленяването?

Както вече стана ясно, озеленяването се състои от три основни етапа: проектиране, изпълнение и поддръжка. Проектирането се извършва с помощта на компютърни графики, които ви показват как ще изглежда вашата зелена площ след залесяване. Ако одобрите проекта, се пристъпва към изпълнението. За целта на място се докарват растения, пръст, когато това е необходимо и работници, които да изпълнят проекта. Възможно е да се изпълнят цветни лехи с фигурни композиции, лого от цветя и растения, вертикални стени от зелени растения. Следва периодична поддръжка на залесената площ, като подрязване, пръскане, обогатяване с пръст и тор, подмяна на растенията.

Какво представлява поддръжката на зелени площи?

Поддръжката на зелени площи е свързана с подрязването, подмяната, наторяването, обогатяването с пръст на вече засадени растения, косенето на трева. Ако сте се обърнали предварително към друга фирма, която е изготвила и изпълнила озеленяването на вашите площи, но искате да се обърнете към друг екип от специалисти, може да потърсите фирма БГ Мениджър. Ние ще се заемем с поддръжката на вашите градинки или градина у дома, малък парк или каквото искате да запазите в култивиран вид. Дори да искате пред блока ви да е зелено и красиво, ние можем да се погрижим и за това.

Какво представлява рекултивация на зелени площи?

Ако на дадено място дълго не е имало растителност, но сега искате да го залесите, дейностите, които ще бъдат извършени на терен, за да се засадят нови растения, се нарича рекултивация. Почвата ще бъде подложена на обработка, така че да бъде подходяща за новите растения. Това може да се извърши и в двор, овощна градина, така че да има ефективност при засаждането на дръвчета и други растения.

За биологичната рекултивация, която е един от видовете рекултивация на зелени площи, се изисква затреяване, т.е. засаждане на трева, която да спре развитието на плевели. Понякога рекултивацията изисква укрепване на терена, както и дренирането му. За целта се засаждат дървета и растения с дълбока коренова система, които да спират свличането на почвата.

Защо да се обърнете към фирма БГ Мениджър?

Ние разполагаме с едни от най-добрите специалисти по озеленяване, които могат да проектират чудесни фигури от цветя, скулптури от декоративни храсти, зелени стени или обикновено затревяване.

Нашите работници са едни от най-добрите в озеленителната дейност. Ние можем да извършим и трите етапа на озеленяването: проектиране, изпълнение, поддръжка, на разумна цена и с гаранции за качество.

Разработваме едни от най-добрите озеленителни проекти за района на град София. Работим с едни от най-добрите разсадници, за да ви доставим красиви растения за вашата градина или бизнес зелена площ.

Ние можем да преобразим запуснатите градинки, площите пред блока, градината у дома или парка, а защо не и да брандираме вашето лого с цветя на наета площ. Така ще популяризирате вашата марка, ще направите бизнеса си още по-популярен сред потребителите. Чрез брандиране ще изпъкнете над конкуренцията и ще осигурите на клиентите си красива гледка на площ, пълна с цветни растения, образуващи вашето лого.

Предлагаме едни от най-добрите услуги по озеленяване за София. Потърсете ни, за да си осигурите качество, надеждност и красота. Ние гарантираме добра услуга на конкурентни цени, която ще придаде на вашите зелени площи по-добър вид, ще ви защити от вредители по растения и паразити, ще придаде нов имидж на вас и вашия бизнес, като очарова посетителите на дома, офиса, магазина ви.

Free WordPress Themes
Call Now Button