Сигурност

ПРОМОЦИЯ: Всички етажни собствености, които са сключили договор с домоуправители БГ Мениджър за домоуправителски услуги, получават до 10 % отстъпка за услугата „Сигурност“.

ЦЕНИ: Изготвяме индивидуални ценови планове. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Сигурността в много важна част от живота във всеки дом и работата във всеки офис. Затова е добре да я обезпечите, като се доверите на охранителните услуги на лицензирана фирма.

Какво предлагаме ние?

Предлагаме монтиране на камери и алармени системи, така че да сте максимално защитени у дома или в офиса. Монтирането на тези уреди във вашата собственост, ще направи по-добра реакцията срещу престъпници, които се опитват да нахълтат и да крадат или рушат имущество.

Освен това, може да съчетаете тази наша услуга, с услугата монтиране на домофонна система. Когато монтирате домофон, особено видео домофон, ще може да контролирате достъпа до сградата, в която живеете.

Как се извършва защитата на вашия дом или офис?

Посредством камерите се следи движението в сградата. Следи се кой пристига и кой си отива. Записва се всичко, което се случва, така че ако има инцидент, да се справите навреме с проблема и да овладеете ситуацията. Видеонаблюдението е един от най-ефикасните методи за справяне с престъпността. Затова и всички супермаркети, аптеки, молове, имат видеонаблюдение. Не оставайте по-назад! Бъдете в крак със съвременните тенденции в сигурността!

Алармените системи допълват това, което камерите правят и осъществяват още едно ниво на контрол за достъп до вашата собственост. Алармената система е допълнително подсигуряване и допълване на видеонаблюдението. С аларма на жилището или офиса, ще си спестите много нерви по контрола на достъп, както и ще защитите имуществото си. Ако видеонаблюдението бъде пробито, остава алармата, ако алармата бъде пробита, то поне камерите ще запишат извършителите. Ако и това не върши работа във вашия случай, ще помогне паник бутона, който ако натиснете, ще повикате СОД.

Но със сигурност, ако имате видеодомофон и той ще помогне по превенция на престъпността.

За това, може да разчитате на нас, тъй като ние сме специализирани в монтажа на домофонни уредби, заключващи механизми на врати, камери за видеонаблюдение, алармени системи. Можем да застраховаме вашето жилище срещу пожар и бедствия, което включва и взлом и грабеж. Можем да се погрижим за чистотата и реда във вашата етажна собственост.

Какво предлага сигурността, обезпечена с камери и аларми?

Ние се ръководим от стремежа си да бъдем в услуга на членовете на етажната собственост, затова считаме, че особено важни са спокойствието и сигурността  на всяко отделно домакинство. Физическата сигурност на жилищата е важен елемент от грижата за дома и семейството, затова предлагаме монтаж на камери за видеонаблюдение и алармени системи, за да защитим всяко отделно домакинство.

Ние сме на ваше разположение за огледи, консултации, проектиране и изпълнение на най-подходящи системи за сигурност, отговарящи на необходимостта ви от защита. Нашите висококвалифицирани специалисти разполагат с дългогодишен опит при изграждане на охранителни системи, затова могат да ви помогнат да защитите дома си.

Само живеещите в етажната собственост ще имат достъп до пароли, кодове и записите от камерите, тъй като това гарантира допълнителна защита.

Защо ни е необходима защита с видеонаблюдение и аларма?

Камерите са тези устройства, които помагат да се проследи живота в една сграда. Всичко, което се случва в нея. По този начин е лесно да се изясни, кои лица са живущи, кои са външни посетители и кои са злонамерени лица.

По този начин, ще може да следите, кой има злонамерен интерес към имота и вещите ви. Ще може да се изясните как е влязъл в сградата и как действа, с кого се познава.

Алармената система пък е една от последните прегради пред взломаджиите, но и тя е необходима, защото може да ви спаси във важен момент и да откаже крадците. Често се случва алармата да откаже крадците от намеренията им, да ги изплаши.

Неслучайно някога алармите по колите бяха хит, а сега са необходимост за всеки автомобил. Същото е и с жилищата, тъй като всяко жилище се нуждае от алармена система, независимо дали някога е монтирана такава в него или не.

Защитата на едно домакинство или цяла сграда преминава през няколко фази: монтиране на домофонни уредби, монтиране на заключващи механизми на вратите, монтиране на алармени системи, монтиране на видеонаблюдение, монтиране на паник бутон, който е една от последните защити, които могат да съществуват.

За всичко това може да ни потърсите. Ние ще се погрижим за защитата на вашия дом или офис. Ние предлагаме едни от най-добрите защити на сигурността. Освен това съчетаваме толкова много услуги, които в пълен вид и комплект няма да откриете на още много други места.

Видове камери за видеонаблюдение в България

Има 3 основни вида камери – IP, HD и аналогови. IP са така наречените мрежови камери или тези камери, които дават възможност за наблюдение през интернет. Най-често те правят това чрез компресиране на честотната лента, за да се намали натоварването на мрежата. IP камерите са два основни вида жични и безжични. IP камерите са най-новите и най-модерните камери на пазара.

HD камерите имат висока резолюция, както подсказва името им и са най-предпочитани за обекти на търговците на дребно. Те излъчват изображение с голяма честота, което другите камери не могат да разделят до такава степен.

Аналоговите камери са най-остарели, като модел, но все още са много използвани защото са най-евтини. Трябва да знаете обаче, че тези камери се инсталират трудно, тъй като са трудни за свързване.

Другият критерий, по който се делят камерите е за външно и вътрешно монтиране. Монтираните извън помещения, са изложени на атмосферни влияния и затова се произвеждат по-издръжливи от тези за вътрешен монтаж. Освен това те са водоустойчиви и студоустойчиви. Най-често те се монтират в т.нар. кожух, който пази от прегряване или замръзване.

Камерите за вътрешен монтаж пък не се нуждаят от подобни защити.

Един от най-популярните видове камери са куполните камери. Те са малки и са подходящи както за затворени, така и за открити помещения, защото не се набиват на очи. Най-често се монтират на тавана и затова са трудно забележими. Обикновено са с фиксирани обективи, но отделните видове имат много и различни способности. Те се използват за общо наблюдение, но трябва да се инсталират внимателно, защото има вероятност при грешен монтаж да се закрива голяма част от видимостта на камерата.

Изграждането на система за видео наблюдение е неразделна част от сигурността, затова е важно да бъде изпълнена професионално.

Алармената система включва инсталацията на сензори за допълнително спокойствие и сигурност.

Само живеещите в етажната собственост ще имат достъп до нея, тъй като това се гарантира от допълнителни предпазни мерки като секретни ключове и врати.

Free WordPress Themes
Call Now Button