Юридически услуги и консултации

Юридически услуги и консултации

Адвокатска кантора БГ Мениджър предлага юридически услуги на своите клиенти. Адвокатите на фирма БГ Мениджър извършват дейност на юридически консултанти, предлагащи на своите клиенти юридически консултации.

ЦЕНИ: Изготвяме индивидуални ценови планове. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Ако се нуждаете от юридически услуги в София, юридически консултант София, юридически консултации София, кантора БГ Мениджър може да ви даде всичко това.

Какво предлагаме ние от адвокатска кантора?

Адвокатска кантора БГ Мениджър извършва разнообразни дейности от правния спектър.

В дейността на адвокатската кантора се включват:

Юридически консултации

Понякога се налага да потърсите юрист, който да ви насочи към правилното решение за конкретен казус.

Ако ви се налага да сключите договор, може да се посъветвате с нас, така че да не останете излъгани от споразумението. Трудовото право е сложна материя, в която е по-добре да пребродите с помощта на квалифициран юрист, за да сте сигурни, че интересите ви са защитени. Затова консултация с нашите адвокати, ще ви осигури спокойствие и надеждност при сключването на трудови, граждански договори, при вземания от работодател и други.

Друга правна сфера, в която може да срещнете необходимост от компетентен съвет е вещното право. Този вид право има отношение към наследяването на имущество. Ако имате куп роднини, които се пазарят с вас за наследство или наскоро починал близък, оставил неизрядни документи, е време да потърсите адвокат, който да ви посъветва как да постъпите.

Разбира се, ако сте обект на съдебен интерес, от какъвто и да е характер, е повече от задължително да потърсите юридически съвет и помощ, преди да е станало късно и срещу вас да се задейства съдебно решение. В този случай колкото по-бързо се посъветвате с адвокат, толкова по-добре.

Изготвяне на документи

Друг аспект от дейността на кантора БГ Мениджър е изготвянето на документи. Ако не сте сигурни как да изготвите трудов договор, ако ви трябва пълномощно или подготвяте завещание, ние можем да ви помогнем в подготовката на всички тези документи.

За да не допускате грешки, които могат да ви се отразят зле финансово, е добре да потърсите квалифицирани юристи, каквито сме ние, от кантора БГ Мениджър, за да си уредите взаимоотношенията с трети лица.

Процесуално представителство

Ако се нуждаете от защитник по време на съдебно дело, ние можем да ви представляваме пред съдебните институции в Република България. Съдебните дела често са напрегнат момент за всеки, изправил се пред Темида, така че, за да не допускате пропуски в защитата си, потърсете помощта на адвокат, наш представител от кантора БГ Мениджър, който да ви помогне в защитата на вашите интереси.

Правните сфери, в които кантората е специализирана и извършва юридически услуги са изброени по-долу.

  • гражданско право
  • съдебно-изпълнително производство
  • нотариални производства
  • търговско и корпоративно право
  • семейно и наследствено право
  • административно право
  • трудово право
  • вещно право
  • наказателно право (някои области)

Защо да потърсим адвокатска помощ?

В света на правото, който е толкова многообразен и пъстър, като самия живот, от който произлиза, ни е необходим „водач“, който да ни преведе през трудния път на законите и разпоредбите, така че да защити нашия интерес. Ако опитаме сами да се защитим, ще тестваме личната си правна грамотност, но това може да ни изиграе лоша шега, когато става въпрос за договори, финансови средства или извършено престъпление. Собствената защита, без съдействието на адвокат, не винаги е най-доброто решение, освен ако не сме наистина компетентни в тази област.

На всеки, изправил се пред съдебните институции на страната ни, му е необходимо да му бъдат преведени законите на разбираем език, така че да има представа за какво претендира и пледира в съдебната зала.

Освен това, някои дела са по-заплетени от други, с много свидетели или с противоречиви твърдения от двете страни по делото. Затова е необходима помощта на адвокат, който да ни защити и да ни обясни как да постъпим, когато и ние самите не сме сигурни в позицията си.

Какво да направим, за да повишим правната си грамотност?

В специализираните книжарници към съдебните институции в България работят частни книжарници, които са снабдени с юридическа литература. В тях могат да бъдат намерени всички кодекси и конституцията на Република България. Можем да се обърнем и към правен медиатор за решаване на спорове. Също, можем да посетим сайтове за специализирани правни съвети, на които са публикувани и законите на Република България.

Естествено най-добрият вариант е да наемем адвокат, който да се грижи за нашите правни и финансови интереси.

Заключение

Ако се нуждаете от адвокатска защита, незабавно се свържете с нас по имейл или телефон. Ние можем да ви консултираме и да ви защитим при правен казус. Нашата задача е да ви подкрепим в труден момент и да ви спестим излишни нерви и усилия.

Free WordPress Themes
Call Now Button